SHAM OOST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 389 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sham Oost. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 20:03 Altijd verrukkelijk, dank!!
16 jun 2024 om 17:51 26 euro voor Mashwi menu. Ietwat te duur voor wat je krijgt. Maar begrijpelijk ergens in deze tijd .
9 jun 2024 om 18:43 Fresh & tasty
1 jun 2024 om 11:02 Erg lekker en veel voor 2 personen was nog goed warm
30 mei 2024 om 15:44 Delicious as always!
23 mei 2024 om 20:39 We generally go to the restaurant and the food is always super amazing! This is the first time I ordered from Sham Oost, again the chicken wraps were super delicious, came still warm and on time. Thanks!
17 mei 2024 om 8:18 Aankomst tijd werd tot twee keer toe gewijzigd, en dus langer. Had broodjes besteld, maar we hebben wraps gekregen, Al bij al was ik zeer teleurgesteld. Was in geen verhouding met de keer dat ik in het restaurant gegeten heb.
11 mei 2024 om 19:29 Delicious, as always. Unfortunately some of our order was missing, but luckily it was still plenty of food.
10 mei 2024 om 21:33 Boven alle verwachting! Bij de bezorging was de patat vergeten, maar is door restaurant snel opgelost.. heerlijke maaltijd !! Aanrader!