SHAM OOST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 356 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sham Oost. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 8:38 Delicious.
26 feb 2024 om 21:23 Great stuff as always. 1 point less because we ordered a "normal" meze plate but we got a "vegetarian" one, begging the question why that distinction is made in the orderprocess. But all things considered it really enjoyable so would still recommend!
19 feb 2024 om 20:19 Wij hebben genoten, altijd heerlijk!
18 feb 2024 om 20:37 Zalig!
6 feb 2024 om 20:34 Jullie eten heeft zoveel smaak, het is echt heerlijk!! Volgende keer kom ik graag in jullie restaurant eten want dit keer had ik besteld. De bezorger was ook heel vriendelijk. Dank jullie wel!
30 jan 2024 om 21:08 Heerlijk maar niet erg warm.
28 jan 2024 om 6:52 Always delicious AND healthy, thank you for yet another great dining experience!
15 jan 2024 om 21:48 Echt een feestje wat je aan eten krijgt erg lekker
10 jan 2024 om 12:06 Eten was smaakvol. Had wel iets meer salade verwacht voor het bedrag. Maar de rest was perfect. Ga zeker vaker bestellen.
8 jan 2024 om 22:49 Yum
8 jan 2024 om 21:38 We LOVED it, always delicious, thank you!!
28 dec 2023 om 22:45 waited 2 hours and then they cancelled the order. On a thursday... Absolute bullshit.