SHAM OOST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sham Oost. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 22:04 Het ophalen leek even veel langer te duren maar was uiteindelijk amper verlaat. Zeer lekkere en gevarieerde voorgerechten. Aanrader!
19 nov 2022 om 19:21 Food so nice. Delivery time could be improved
4 nov 2022 om 7:00 Great food! NO delivery! We ordered at 16:30, to be delivered at 18:00. The app said at 18:00 that it would take another hour to arrive, so I called Sham and food was ready, but there was no delivery person from Thuisbezorgd... I got it myself!
1 nov 2022 om 16:22 Er zat half kilo zout in de soep! Bezorging was laat en alles is duur voor niks! Niet waard
30 okt 2022 om 9:13 Delivery was extremely late and the app kept adding 1 hour extra. Food was bland, dry meat, overall not so tasty. And we tried the Royal Sham variety for 2 persons. Suprised by the rating.
19 okt 2022 om 10:06 Perfect!
13 okt 2022 om 13:58 geweldig eten
11 okt 2022 om 12:02 Very friendly staff, food is delicious and fresh
9 okt 2022 om 21:25 Eten lekker. Bezorging traag en onvriendelijk
1 okt 2022 om 8:40 Onlangs sham oost ontdekt, ik heb weer eens heerlijk gegeten, een ware smaakexplosie in mijn mond. Eten is op tijd bezorgd, kreeg zelfs een gratis drankje van de zaak. hier ga ik zeker vaker bestellen.